Friday, 25 May 2012

Space Blog + Oreo!



Assalamu'alaikum semua~ @~,~@

Aiman nak tanya nie. Siapa tak pernah beli Cool Blog?



Angkat tangan macam dia nie >>>>>>>>>>>>>>>>>> ^,^!


Siapa pula yang tak tahu pun apa CoolBlog nie? Tak tahu nak kata apa lah bagi yang tak tahu. Tak keluar rumah kowt...Just a short introduction to what CoolBlog is *Aiman tahu yang korang semua dah tahu, tapi nak bagi taw jugak! :3

CoolBlog is CoolBlog lah. Sebab tu bila korang beli any flavours of Blog, dia sejuk~ je. =,=! Korang taw tak pasal ni? Tak kan? Hah! Itu lah, lain kali jangan act macam tahu~



Banyaknya flavour~ MacamMacam ada. Plox!


MacamMacam flavour boleh beli. Ada lebih daripada 20 jenis flavour boleh pilih. Tapi...
pernah dengar/beli flavour ni, 'Space blog + oreo' ? 



O,O! ~ *3 Secs

Hah! Dah agak sudah~ Sama lah korang macam akak dekat kiosk tadi. 

Macam nie perbualannya. Aiman and 'akak tu'

Aiman: Kak, saya nak Space blog satu.
Akak tu: Oraite siap! 

*o,O! Dalam hati 'Baru order dah siap? Hebat~ Padahal baru nak ambil ais. =,=!
Tetiba terpandang kat satu flavour nie, 'OreoBlog'. Straight away terfikir, apa rasa SpaceBlog + Oreo? Anxious tetiba lah katakan. Jadi Aiman pun kata kan akak tu.

Aiman: Akak, tambah oreo boleh?~ *Dengan harapan akak tu kata boleh.
Akak tu: O,O! >:0 ~ 3 secs + 

 *Tetiba dia stop dari buat keja dia tu and tengok dekat Aiman dengan muka pelik. Terkejut kowt dengan permintaan Aiman. 

Akak tu: Bbboleh. Tapi kena tambah RM 1 lah.
Aiman: Ok. ^,^! Thankieww~

*Without hesitation cakap 'OK'. HEhe. Mana taknye. Dah excited nak merasa campuran antara 2 flavours~
*Sambil menunggu, saja tanya akak tu.

Aiman: Nape akak buat muka macam tu kak bila saya mintak akak tambah oreo?
Akak: Ntah, akak terkejutlah. Tak pernah dimintak orang.
Aiman: ^^ Hehe. Baguslah kak. Saya dikira dah mencipta sejarah dalam pembelian CoolBlog lah. Orang pertama membeli SpaceBlog + Oreo. CoolBlog boleh buat recipe baru. SamaSama~ ^_^ 

*Akak tu pun tersengih je. Tengok muka dia, rasa pelik pun tahu belum hilang lagi. Hoho. Selepas beberapa minit, siap lah SpaceBlog + OreoKu~

Tadaa!~ ^^ Ini Aiman Punya!

Akak: Bayar dekat kaunter~
Aiman: OkOk. Kejap ea. 

*Sambil jalan ke kaunter, keluar kan duit. Sampai je dekat kaunter tu, akak tu sempat kata...

Akak tu: Tak pernah akak buat Blog macam ni. Ini first time akak buat.
Aiman: Ye kak, saya tahu. Saya memang dah agak tak pernah ada orang mintak. Sebab tu saya mintak. Hehe. Lain kali kalau saya datag lagi, akak jangan terkejut kalau saya order mende nie lagi. Ok? *Buat muka cute skejap. KihKihKih
Akak: Yelah, terima kasih. Datang lagi~
Aiman: SamaSama. Itu Sudah pasti kak. Assalam~

*Haaa~ Kira macam tu lah conversation antara Aiman ngan Akak tu, Sejibik. Memang mencuit hati sikit bila terkenang kembali scene petang Jumaat tadi. Huhuu~

Kalau korang teringin nak tahu macam mana rasanya SpaceBlog + Oreo Aiman nih. Boleh la cuba. Pergi je beli diKioskKiosk yang berdekatan dengan kawasan korang. Tak payah nak beli dekat tempat yang sama Aiman beli. Ti kena serangan sakit jantung pulak Akak tu bila korang bagi order. HoHo. Gurau jep. 

Feedback from drinking SpaceBlog + Oreo. Sangat sedap! Korang cuba lah. Bagi feedback dekat Aiman. Let me know you know?. o,O! Pening sudah~ Faham ke tidak nie? 

Cuba Taw! Jangan Tak Cuba~

Sampai di sini sahaja.
ChawChinChaw~

Wassalam.

Pengenalan Diri~


Assalamu'alaikum dan Salam Satu Ummah ^^

Selamat berkenalan semua~ o,O! *WaitWait. Kita dah kenal ke?
Nama apa semua tak bagu tahu lagi dah 'Selamat Berkenalan'. Apa punya orang lah. =,=!
Perlu ke nak BerkenalanBerkenalan ni? *Eh, perlulah. Orang kata, 'Kalau tak kenal, Maka tak cinta'. Hah! jadi kena lah kenalkan diri kalau nak bercinta~Kan? -Kesitu pulak dia- -,-'

Ok lah, Jom kita berkenalan. ^,^!

Mr. Rigal and Mr. Malik ^^

Nama diberi **** AIMAN BIN *** MALIK. Boleh panggil saya AIMAN atau Mr. MALIK. KeduaDua panggilan diterima. Umur akan mencecah 18 TAHUN tidak lama lagi. Berasal daripada SELANGOR. Anak Ke-2 daripada 4 ORANG ADIK BERADIK. Menetap dikawasan perumahan berdekatan BERANANG. Masih di gelar sebagai SINGLE but NOT AVAILABLE *Bajet Hot je Dia Ni =,=!. No telefon tak ingat. eSPieM tak ada. Belajar dalam jurusan KEJURUTERAAN MEKANIKAL di UiTM DiHatiku kampus Bukit Mertajam, semester 4 upcoming sem.

*WaitWaitWait. Latar belakang aku semua korang nak tahu ka? YES! Jenoh la aku cenggini~ Haishh...

Lahir di hospital RAHSIA yang terletak di BANTING, Selangor *Hah, figure lah sendiri hospital mana, dah cukup clue aku bagi. Orangnya berkulit Gelap TIDAK, Cerah TIDAK. *Hee, Tanak  mengaku kulit sendiri gelap -,-!. Ketinggian dalam lingkungan 170cm keatas. BerKACA mata.

Rasanya itu je la kowt. Korang nak tahu apa lagi pasal diri aku ni? Dah la hensem tidak, hodoh pun tidak. -,-!

Macam nie la. Andai kata korang nak tahu lebih lanjut berkenaan siapa diri ini, boleh la tanya sendiri. KomenKomen.

ChawChinChaw. Tata~

Wassalam.